top of page

Free News Quiz of the Week: 31/07/23

Updated: Sep 26, 2023

2023 Quiz Questions and Answers

Welcome to our "Weekly News Quiz!" In a world filled with an abundance of information, it's essential to stay informed, but it can often feel overwhelming. Fear not, as we've got just the solution – an enjoyable and interactive way to test your knowledge of current events and keep yourself up-to-date with the latest news.


Each week, our quiz will cover a wide array of topics, spanning from global politics and groundbreaking technological advancements to captivating entertainment, thrilling sports, and everything in between. Whether you're a devoted news aficionado, a casual reader, or simply seeking a delightful challenge, our quiz is crafted to cater to all levels of interest and expertise.


Be sure to stay tuned every week as we handpick a selection of thought-provoking questions, designed to keep you engaged, entertained, and well-informed. Sharpen your wits and become part of our community of news quiz enthusiasts by leaving your answers in the comments below. Additionally, feel free to use these questions to host your weekly pub or family quiz – the more, the merrier!


News Quiz of the Week Quiz Questions 2023

1: Who missed the first penalty in this years Community Shield?

Answer: Kevin de Bruyne


2: According to Kyiv, what types of weapons were used in the attacks by Russia?

Answer: 70 drones, cruise missiles, and hypersonic missile


3: Labour have suggested using ______ to house asylum seekers temporarily?

Answer: Barges


4: In which country has another train derailed, causing multiple casualties?

Answer: Pakistan


5: Which Ukrainian centre did Russia maliciously strike this week?

Answer: Blood Transfusion


6: Name a team that played in the opening game of the Football Championship?

Answer: Leicester City or Coventry City


7: Which world leader pledged to be ready for war this week, after touring his weapon factories?

Answer: Kim Jong-un


8: How many people were killed in a train derailment in Pakistan?

Answer: At least 30 people


9: What have 57 triathletes who competed in Sunderland blamed for making them in ill?

Answer: Pollution


10: Which card retailer is set to shut around 20% of its shops in an effort to keep the company afloat.

Answer: Clintons Cards


11: Which singer and actor was accused of being anti-semitic in an Instagram post this week?

Answer: Jamie Fox


12: Who's Edinburgh Festival show is to be marked by high security over protest fears?

Answer: Joanna Cherry


13: Prosecutors fear ______ _____ might disclose confidential evidence about their court filling on social media?

Answer: Donald Trump


14: Which high profile team have Sweden knocked out of the Women's Football World Cup?

Answer: USA


15: What is the name of the most recent Covid variant announced this week?

Answer: EG.5.1


To support our weekly quiz we invite you to download our 10 question printable Quiz of the Week answer sheet here: QUIZ OF THE WEEK ANSWER SHEET

Quiz Of The Week
Quiz Of The Week

2023 Quiz Questions

Also please consider donating on Patreon: https://patreon.com/LaurenceStephan


FAKE NEWS

Finally, see if you can work out which one of these 2020 headlines IS NOT fake:

Fake News Quiz
Fake News Quiz

Fake News Answers

FA confirm they are not turning Wembley into a giant lasagne!

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/fa-confirm-not-turning-wembley-21730230


Looking for a quick printable versions of our Fake News Quizzes? Download them from our Etsy store here: https://www.etsy.com/uk/listing/1524698790


Want to be notified when we post new quizzes? Sign-up to our community here: https://www.bucketrace.com/sign-up


Finally, if you're looking for a professionally organised virtual pub quiz experiences, consider checking out our private and public Virtual Pub quizzes. Our quizzes are packed with fun questions and games, which you can play from the comfort of your own sofa! And we offer a variety of themes to choose from. So why not gather your friends and family and join in on the fun?: https://www.bucketrace.com/game-catalogue/the-fat-big-quiz-of

16 views0 comments

Recent Posts

See All

New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page