top of page

Free News Quiz of the Week: 24/07/23

Updated: Sep 26, 2023

2023 Quiz Questions and Answers

Welcome to our "Free News Quiz of the Week" blog! In a world flooded with information, staying informed is crucial, but it can also be overwhelming. That's where we come in - we've created a fun and interactive way for you to test your knowledge of current events and stay up-to-date with the latest news.


In this weekly quiz, we'll cover a wide range of topics, from global politics and technology breakthroughs to entertainment, sports, and everything in between. Whether you're a news junkie, a casual reader, or just looking to challenge yourself, our quiz is designed to cater to all levels of interest and expertise.


Stay tuned every week as we curate a selection of thought-provoking questions to keep you informed, engaged, and entertained. Sharpen your wits and join our community of new quiz enthusiasts, by leaving your answers in the comments below. Also, feel free to use these questions in your weekly pub or family quiz.


News Quiz of the Week Quiz Questions 2023


1: Who ruled out a political return?

Answer: Nigel Farage


2: What is causing "horrendous" issues for local residents?

Answer: Dust


3: Who will stage a four-day strike next month?

Answer: Junior doctors


4: Which country's army is facing challenges in its counter-offensive?

Answer: Ukraine


5: Who was charged over an insider trading scheme?

Answer: Joe Lewis


6: What could Moscow be preparing to do with its Black Sea Fleet?

Answer: Blockade Ukraine


7: What service did the HSE apologize for?

Answer: Youth mental health service


8: Who was found burnt to death on Evia?

Answer: Local shepherd


9: Who was removed as foreign minister after a mysterious absence?

Answer: Qin Gang


10: What is delayed despite plans to implement it?

Answer: Railway ticket offices


11: What city was struck by Russian missiles targeting the security service HQ?

Answer: Dnipro


12: Which artist paid tribute to Sinead O'Connor with a mural in London?

Answer: Pegasus


13: Which Australian player has declared herself fit for a World Cup clash against Canada?

Answer: Sam Kerr


14. People were left hanging off 72-foot-high rollercoaster in a theme park in which county?

Answer: Essex


15. Which dame expressed that she can no longer see while recording on film sets?

Answer: Dame Judi Dench


To support our weekly quiz we invite you to download our 10 question printable Quiz of the Week answer sheet here: QUIZ OF THE WEEK ANSWER SHEET

Quiz Of The Week
Quiz Of The Week

Also please consider donating on Patreon: https://patreon.com/LaurenceStephan


Finally, see if you can work out which one of these 2021 headlines IS NOT fake:

Fake News Quiz
Fake News Quiz

Fake News Answers

The real headline is: Desperate action taken after Wally the Walrus sinks two more boats.



Want to be notified when we post new quizzes? Sign-up to our community here: https://www.bucketrace.com/sign-up


Finally, if you're looking for a professionally organised virtual pub quiz experiences, consider checking out our private and public Virtual Pub quizzes. Our quizzes are packed with fun questions and games, which you can play from the comfort of your own sofa! And we offer a variety of themes to choose from. So why not gather your friends and family and join in on the fun?: https://www.bucketrace.com/game-catalogue/the-fat-big-quiz-of

18 views0 comments

Recent Posts

See All

New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page