top of page

Free Monthly Sports Quiz Questions: July/August 2023

Updated: Sep 26, 2023

2023 Quiz Questions and Answers

Greetings, sports enthusiasts, to the exhilarating realm of athleticism and competition! It's time to gear up and showcase your sporting prowess with the latest instalment of the "Monthly Sports Quiz." As we dive into the heart of July 2023, let the spirit of determination guide you through a series of challenges designed to push your knowledge of sports across disciplines, eras, and athletes. Whether you're a championship-caliber expert, a seeker of nostalgic sports moments, or simply someone who revels in the thrill of the game, this challenge pledges to provide a dynamic blend of entertainment and enlightenment. So, gather your sporting acumen, amp up the excitement level, and prepare to embark on a journey through sports like no other. Let the July 2023 Sports Challenge commence!

Sport Quiz Questions
Sport Quiz Questions

Sports Quiz Questions 2023

1: Anthony Joshua knocked out Robert Helenius in which round?

Answer: Seventh


2: Australia vs France set a record for the amount of penalties taken in a Women's World Cup football match. How many were taken in total?

Answer: 21


3: Which Saudi Arabian club have agreed a deal with Paris St-Germain for Brazil forward Neymar, for around 77 million?

Answer: Al-Hilal


4: Who started on pole at the Belgian Grand Prix?

Answer: Charles Leclerc (Ferrari)


5: Who was red carded for a high tackle in the most recent England vs Wales game at Twickenham?

Answer: Owen Farrell


6: Who beat Carlos Alcaraz in the quarter finals of the Canadian Open?

Answer: Tommy Paul


7: Just Stop Oil protesters stopped play at which sporting competition final this week?

Answer: AIG Women's Open (Golf)


8: Who has taken Harry Kane's shirt at Spurs?

Answer: James Maddison


9: The Leigh Leopards beat Hull KR by how many points in the Rugby League Challenge Cup final?

Answer: 1


10: Arsenal beat Man City 4-1 on penalties, to win the Community Shield. Name all the players that missed a penalty.

Answer: Kevin De Bruyne, Rodrigo Cascante (Rodri)


To support our quizzes we ask that download our 10 question printable Quiz of the Month answer sheet here: QUIZ OF THE MONTH ANSWER SHEET


Monthly Sports Quiz Template
Monthly Sports Quiz Template

Want to be notified when we post new quizzes? Sign-up to our community here: https://www.bucketrace.com/sign-up


Finally, if you're looking for a professionally organised virtual pub quiz experiences, consider checking out our private and public Virtual Pub quizzes. Our quizzes are packed with fun questions and games, which you can play from the comfort of your own sofa! And we offer a variety of themes to choose from. So why not gather your friends and family and join in on the fun?: https://www.bucketrace.com/game-catalogue/the-fat-big-quiz-of

40 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page