top of page

Summer Quiz Questions and Answers

Welcome to our sizzling Summer Quiz, celebrating the vibrant and exciting season in the United Kingdom! As the sun graces us with its warm rays, it's time to put your knowledge to the test with a collection of fun and engaging questions inspired by the best of summers traditions and events. From iconic festivals and scenic locations to mouthwatering treats and historical celebrations, this quiz will take you on a delightful journey through the summertime. So grab a refreshing drink, soak up the seasonal vibes, and let's dive into this sunny quiz!


10 Summer Quiz Questions and Answers


Question Set 1

1. What is the name of the astronomical start of summer in the Northern Hemisphere?

Answer: The Summer Solstice


2. During which months does summer occur in the Southern Hemisphere?

Answer: December, January, and February


3. Which famous playwright wrote the play "A Midsummer Night's Dream"?

Answer: William Shakespeare


4. Which large fruit with a compound in its commonly associated with summer?

Answer: Watermelon


5. In which country is the "Running of the Bulls" festival held during the summer?

Answer: Spain (Pamplona)


6. Which popular ice cream flavour is a mixture of chocolate, vanilla, and strawberry?

Answer: Neapolitan


7. What is the name of the large music and arts festival that takes place annually in the Nevada desert during the summer?

Answer: Burning Man


8. Which annual sporting event is held in Henley-on-Thames, and is famous for its rowing races and social gatherings?

Answer: Henley Royal Regatta


9. In which month does the Royal Ascot horse racing event take place each year in England?

Answer: June


10. What is the traditional British dessert made with layers of sponge cake, fruit, jelly, custard, and topped with whipped cream?

Answer: Trifle


Enjoy these summer-themed quiz questions and have a fantastic time hosting your summer trivia event!


Looking for a quick printable version of this quiz? Download it from our Etsy from our Etsy store here: https://www.etsy.com/uk/listing/1528218939/10-summer-quiz-questions-and-answers-set

Summer Quiz Questions
Summer Quiz Questions

Want to be notified when we post new quizzes? Sign-up to our community here: https://www.bucketrace.com/sign-up


Finally, if you're looking for a professionally organised virtual pub quiz experiences, consider checking out our private and public Virtual Pub quizzes. Our quizzes are packed with fun questions and games, which you can play from the comfort of your own sofa! And we offer a variety of themes to choose from. So why not gather your friends and family and join in on the fun?: https://www.bucketrace.com/game-catalogue/the-fat-big-quiz-of

25 views0 comments

New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page