top of page

Quotes Quiz Questions and Answers

Updated: Aug 16, 2023

"Words have the power to both destroy and heal. When words are both true and kind, they can change the world." - Buddha


Quotes, those succinct and profound expressions of wisdom and wit, have a unique ability to encapsulate the essence of human experience. They inspire, motivate, and provide solace during challenging times. Whether from renowned philosophers, great leaders, or beloved authors, quotes have a way of resonating with us, making us feel connected to the collective wisdom of humanity. If you're a fan of words that pack a punch then this Quotes Quiz is the perfect challenge for you.


Looking for a quick printable version of this quiz? Download it from our Etsy from our Etsy store here: https://www.etsy.com/uk/listing/1537844389

Quotes Quiz Questions
Quotes Quiz Questions

Quotes Quiz Questions and Answers


Question Set 1

1. "The only thing we have to fear is fear itself."

Answer: Franklin D. Roosevelt


2. "I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed."

Answer: Martin Luther King Jr.


3. "In three words, I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

Answer: Robert Frost


4. "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall."

Answer: Nelson Mandela


5. "To be or not to be, that is the question." Who utters this famous line in Shakespeare's play?

Answer: Hamlet


6. "Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited, whereas imagination embraces the entire world"

Answer: Albert Einstein


7. "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second-best time is now." This quote is attributed to which country?

Answer: Chinese Proverb


8. "You miss 100% of the shots you don't take."

Answer: Wayne Gretzky


9. "The only thing standing between you and your goal is the story you keep telling yourself as to why you can't achieve it."

Answer: Jordan Belfort


10. "Success is not final, failure is not fatal: It is the courage to continue that counts."

Answer: Winston Churchill


Enjoy these quotes themed quiz questions and answers and have a fantastic time hosting your trivia event!


Looking for a quick printable version of this quiz? Download it from our Etsy from our Etsy store here: https://www.etsy.com/uk/listing/1537844389


Want to be notified when we post new quizzes? Sign-up to our community here: https://www.bucketrace.com/sign-up


Finally, if you're looking for a professionally organised virtual pub quiz experiences, consider checking out our private and public Virtual Pub quizzes. Our quizzes are packed with fun questions and games, which you can play from the comfort of your own sofa! And we offer a variety of themes to choose from. So why not gather your friends and family and join in on the fun?: https://www.bucketrace.com/game-catalogue/the-fat-big-quiz-of

51 views0 comments

Comments


New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page