top of page

100+ Friends Quiz Questions (TV Show)

Updated: Sep 14, 2023


Friends Quiz Questions
Friends Quiz Questions

Round 1: Character Knowledge

1. Who played the character Rachel Green?


2. What is the name of Ross and Monica's dog when they were kids?


3. Which character is a paleontologist?


4. What is Joey's full name?


5. What is Phoebe's twin sister's name?


6. What is the last name of Chandler and Ross?


7. What does Phoebe find inside a soda can?


8. What is the name of Rachel's daughter?


9. What does Phoebe's bank give her after making a mistake?


10. Which actress played Emily Waltham's mother?


Round 1: Answers

1. Who played the character Rachel Green? Answer: Jennifer Aniston


2. What is the name of Ross and Monica's dog when they were kids? Answer: Chi-Chi


3. Which character is a paleontologist? Answer: Ross Geller


4. What is Joey's full name? Answer: Joseph Francis Tribbiani Jr.


5. What is Phoebe's twin sister's name? Answer: Ursula Buffay


6. What is the last name of Chandler and Ross? Answer: Bing and Geller


7. What does Phoebe find inside a soda can? Answer: A human thumb


8. What is the name of Rachel's daughter?

Answer: Emma Geller-Green


9. What does Phoebe's bank give her after making a mistake?

Answer: 1000 dollars and football phone


10. Which actress played Emily Waltham's mother?

Answer: Jennifer Saunders


Round 2: Relationships

1. Who tells Rachel that Ross slept with the copy girl?


2. What is the name of Ross and Carol's lesbian life partner?


3. Which of the six friends was never married throughout the series?


4. Who was Monica's first roommate before Rachel moved in?


5. What song is playing during Mr Treeger and Joey's ballroom dancing practise


6. What was the name of Ross's second wife's stepmother?


7. What does Chandler think Gunther's last name is?


8. What did Monica and Chandler name their twins?


9. Who calls Monica an empty vase?


10. Who was Chandler's on-again, off-again girlfriend in the early seasons?


Round 2: Answers

1. Who tells Rachel that Ross slept with the copy girl?

Answer: Gunther


2. What is the name of Ross and Carol's lesbian life partner?

Answer: Susan Bunch


3. Which of the six friends was never married throughout the series?

Answer: Joey Tribbiani


4. Who was Monica's first roommate before Rachel moved in?

Answer: Phoebe Buffay


5. What song is playing during Mr Treeger and Joey's ballroom dancing practise

Answer: Night and Day


6. What was the name of Ross's second wife's stepmother?

Answer: Andrea Waltham


7. What does Chandler think Gunther's last name is?

Answer: Central Perk


8. What did Monica and Chandler name their twins?

Answer: Erica and Jack


9. Who calls Monica an empty vase?

Answer: Julio


10. Who was Chandler's on-again, off-again girlfriend in the early seasons?

Answer: Janice Litman


Round 3: Locations

1. Where do Monica and Chandler move in the final season?


2. What is the name of the massage parlour where Phoebe works during season 4?


3. In which borough of New York City do the friends live?


4. Where does Phoebe's husband Mike propose to her?


5. What is the name of the restaurant where Monica worked as a chef?


6. Where are the friends about to travel when Phoebe's water breaks?


7. What is the number of Ross's third apartment?


8. Where do Friends go to the beach?


9. What is the name of the place where Ross and Rachel got married in Vegas?


10. Where do Ross and Emily plan to go on their honeymoon?


Round 3: Answers

1. Where do Monica and Chandler move in the final season?

Answer: Westchester County, New York


2. What is the name of the massage parlour where Phoebe works during season 4?

Answer: Healing Hands Inc.


3. In which borough of New York City do the friends live?

Answer: Manhattan


4. Where does Phoebe's husband Mike propose to her?

Answer: Barbados trip


5. What is the name of the restaurant where Monica worked as a chef?

Answer: Alessandro's


6. Where are the friends about to travel when Phoebe's water breaks?

Answer: Atlantic City


7. What is the number of Ross's third apartment?

Answer: Apartment 2B


8. Where do Friends go to the beach?

Answer: Leo Carrillo State Beach in Malibu


9. What is the name of the place where Ross and Rachel got married in Vegas?

Answer: The Wedding Chapel


10. Where do Ross and Emily plan to go on their honeymoon?

Answer: Greece


Round 4: Trivia

1. When Ross is showing everyone his music, what sound effect does he need from his other keyboard storage card?


2. What is the name of the restaurant where Monica briefly worked as a waitress in season 2?


3. What's the name of the soap opera Joey starred in as Dr. Drake Ramoray?


4. What does Rachel think Chandler's job?


5. What is the name of Ross and Chandler's college band?


6. Who was the roommate Chandler found on the Internet?


7. What is the name of Joey's stuffed penguin?


8. What is the name of the game Ross invents?


9. What is the name of Ross and Monica's parents?


10. What is Phoebe's signature song?


Round 4: Answers

1. When Ross is showing everyone his music, what sound effect does he need from his other keyboard storage card?

Answer: Helicopter sounds


2. What is the name of the restaurant where Monica briefly worked as a waitress in season 2?

Answer: Moondance Diner


3. What's the name of the soap opera Joey starred in as Dr. Drake Ramoray?

Answer: "Days of Our Lives"


4. What does Rachel think Chandler's job?

Answer: A Transponser


5. What is the name of Ross and Chandler's college band?

Answer: Way, No Way


6. Who was the roommate Chandler found on the Internet?

Answer: Eddie Menuek


7. What is the name of Joey's stuffed penguin?

Answer: Hugsy


8. What is the name of the game Ross invents?

Answer: Bamboozled


9. What is the name of Ross and Monica's parents?

Answer: Jack and Judy Geller


10. What is Phoebe's signature song?

Answer: "Smelly Cat"


Round 5: Quotes

1. Finish this quote: "We were on a..."


2. Why can't Joey tell Monica and Chandler even if he wanted to?


3. Who said, "How you doin'?"


4. Complete the quote: "It's like all my life, everyone always told me, 'You're a shoe! You're a shoe!' Well..."


5. Where does Jack Geller want to be buried?


6. How does Joey explain why he stored condoms under Monica's bed?


7. Complete the quote: “What’s not to like? Custard: good. Jam: good..."


8. What song makes Emma laugh?


9. Complete the quote: "Come on, Ross, you’re a paleontologist..."


10. How many times does Ross say Pivot?


Round 5: Answers

1. Finish this quote: "We were on a..."

Answer: Break!


2. Why can't Joey tell Monica and Chandler even if he wanted to?

Answer: Because... “They don’t know that we know they know we know.”


3. Who said, "How you doin'?"

Answer: Joey & Rachel (once)


4. Complete the quote: "It's like all my life, everyone always told me, 'You're a shoe! You're a shoe!' Well..."

Answer: "what if I don't want to be a shoe?"


5. Where does Jack Geller want to be buried?

Answer: "At sea"


6. How does Joey explain why he stored condoms under Monica's bed?

Answer: "We might have to repopulate the Earth."


7. Complete the quote: “What’s not to like? Custard: good. Jam: good..."

Answer: "Meat good!"


8. What song makes Emma laugh?

Answer: Baby Got Back


9. Complete the quote: "Come on, Ross, you’re a paleontologist..."

Answer: "Dig a little deeper.”


10. How many times does Ross say Pivot?

Answer: 6


Round 6: Guest Stars

1. Who played Ross's second wife, Emily?


2. Which famous actor played Phoebe's husband, Mike Hannigan?


3. What character did Hank Azaria play on "Friends"?


4. Who played Janice, Chandler's on-again, off-again girlfriend?


5. Which actress played Ross's girlfriend, Julie?


6. Who guest-starred as Phoebe's half-brother, Frank Buffay Jr.?


7. What character did Jon Favreau play on "Friends"?


8. Who played Dr. Richard Burke, Monica's older boyfriend?


9. Which actor portrayed Barry Farber, Rachel's ex-fiancé?


10. Who played Erica, the biological mother of Monica and Chandler's twins?


Round 6: Answers

1. Who played Ross's second wife, Emily?

Answer: Helen Baxendale


2. Which famous actor played Phoebe's husband, Mike Hannigan?

Answer: Paul Rudd


3. What character did Hank Azaria play on "Friends"?

Answer: David, Phoebe's scientist boyfriend


4. Who played Janice, Chandler's on-again, off-again girlfriend?

Answer: Maggie Wheeler


5. Which actress played Ross's girlfriend, Julie?

Answer: Lauren Tom


6. Who guest-starred as Phoebe's half-brother, Frank Buffay Jr.?

Answer: Giovanni Ribisi


7. What character did Jon Favreau play on "Friends"?

Answer: Pete Becker, Monica's millionaire boyfriend


8. Who played Dr. Richard Burke, Monica's older boyfriend?

Answer: Tom Selleck


9. Which actor portrayed Barry Farber, Rachel's ex-fiancé?

Answer: Mitchell Whitfield


10. Who played Erica, the biological mother of Monica and Chandler's twins?

Answer: Anna Faris


Round 7: Obscure Facts

1. What is Chandler's middle name?


2. What is the name of Ross's second wife's cousin who was secretly in love with her?


3. What is the title of Joey's musical adaptation of a classic novel?


4. What kind of sandwich did Ross get from a vending machine?


5. What is the name of Phoebe's birth mother?


6. What is Chandler's job?


7. What is the name of Joey's stuffed penguin?


8. What is the name of the game Ross invents?


9. What is the name of Ross and Monica's parents?


10. What is breed of dog does Phoebe's mum give to Phoebe to teach her about loss?


Round 7: Answers

1. What is Chandler's middle name?

Answer: Muriel


2. What is the name of Ross's second wife's cousin who was secretly in love with her?

Answer: Felicity


3. What is the title of Joey's musical adaptation of a classic novel?

Answer: "Freud!"


4. What kind of sandwich did Ross get from a vending machine?

Answer: A Moist Maker


5. What is the name of Phoebe's birth mother?

Answer: Phoebe Abbott


6. What is Chandler's job?

Answer: Statistical Analysis and Data Reconfiguration (formerly IT procurement)


7. What is the name of Joey's stuffed penguin?

Answer: Hugsy


8. What is the name of the game Ross invents?

Answer: Bamboozled


9. What is the name of Ross and Monica's parents?

Answer: Jack and Judy Geller


10. What is Phoebe's signature song?

Answer: A pug


Round 8: Plot Twists

1. Who does Phoebe claim is the father of her child, when in fact Rachel is pregnant?


2. Who was the first of the six friends to find out about Monica and Chandler's secret relationship?


3. Who does Kathy sleep with, causing her and Chandler to break up?


4. What was the name of the neighbour who lived in the apartment below Monica and Rachel's?


5. Who accidentally revealed Chandler's proposal plans to Monica?


6. Who owns the handcuffs found when cleaning out Rachel's room?


7. What causes the fire in Rachel and Phoebes apartment?


8. Why is Phoebe's wedding nearly postponed?


9. Which country does Chandler buy a plane for in order to escape Janis?


10. Who does Ross walk down the isle with at Mike and Phoebe's wedding?


Round 8: Answers

1. Who does Phoebe claim is the father of her child, when in fact Rachel is pregnant?

Answer: James Brolin


2. Who was the first of the six friends to find out about Monica and Chandler's secret relationship?

Answer: Joey


3. Who does Kathy sleep with, causing her and Chandler to break up?

Answer: Nick


4. What was the name of the neighbour who lived in the apartment below Monica and Rachel's?

Answer: Mr. Heckles


5. Who accidentally revealed Chandler's proposal plans to Monica?

Answer: Richard


6. Who owns the handcuffs found when cleaning out Rachel's room?

Answer: Althea (Ross and Monica's grandmother)


7. What causes the fire in Rachel and Phoebes apartment?

Answer: A curling iron


8. Why is Phoebe's wedding nearly postponed?

Answer: Snow storm


9. Which country does Chandler buy a plane for in order to escape Janis?

Answer: Yemen


10. Who does Ross walk down the isle with at Mike and Phoebe's wedding?

Answer: Chappy (Mike's dog)


Round 9: Behind the Scenes

1. What was the original title for the show before it was named "Friends"?


2. Which cast member was the last to be cast in the show?


3. How much did the cast members make per episode in the later seasons?


4. What song is famously associated with "Friends" as its theme?


5. An axed storyline saw Rachel almost move in with who?


6. Not including the reunion how many Friends episodes are there?


7. Who were the two main writers on Friends?


8. Who played themselves during the first celebrity cameo on friends?


9. What real life incident meant Joey had to wear a sling?


10. Which two cast members had real life crushes on each other?


Round 9: Answers

1. What was the original title for the show before it was named "Friends"?

Answer: "Insomnia Café"


2. Which cast member was the last to be cast in the show?

Answer: Jennifer Aniston (Rachel)


3. How much did the cast members make per episode in the later seasons?

Answer: $1 million each


4. What song is famously associated with "Friends" as its theme?

Answer: "I'll Be There for You" by The Rembrandts


5. An axed storyline saw Rachel almost move in with who?

Answer: Gunther


6. Not including the reunion how many Friends episodes are there?

Answer: 236


7. Who were the two main writers on Friends?

Answer: David Crane and Marta Kauffman


8. Who played themselves during the first celebrity cameo on friends?

Answer: Jill Goodacre


9. What real life incident meant Joey had to wear a sling?

Answer: He dislocated his shoulder filming the previous episode jumping onto a chair


10. Which two cast members had real life crushes on each other?

Answer: David Schwimmer and Jennifer Aniston


Round 10: Final Round - Mixed Trivia

1. What is the name of the lipstick Joey makes a commercial for?


2. What is the name of Rachel's dog when she was a kid?


3. How many sisters does Joey have?


4. What bed arrives for Monica from the Mattress King?


5. What is the address of Monica's apartment?


6. What does Ross explain while trying to flirt with the pizza delivery girl?


7. Which side of the bed does Richard have to sleep on?


8. Who is the oldest friend?


9. What is the name of Chandlers father?


10. What is the name of the first episode?


11. Name the professions of the two men Phoebe is dating at the same time


Round 10: Answers

1. What is the name of the lipstick Joey makes a commercial for?

Answer: Ichiban


2. What is the name of Rachel's dog when she was a kid?

Answer: LaPooh


3. How many sisters does Joey have?

Answer: Seven


4. What bed arrives for Monica from the Mattress King?

Answer: Race car


5. What is the address of Monica's apartment?

Answer: 495 Grove Street


6. What does Ross explain while trying to flirt with the pizza delivery girl?

Answer: Why gas smells


7. Which side of the bed does Richard have to sleep on?

Answer: The west side


8. Who is the oldest friend?

Answer: Phoebe


9. What is the name of Chandlers father?

Answer: Charles Bing


10. What is the name of the first episode?

Answer: The One Where It All Began


11. Name the professions of the two men Phoebe is dating at the same time

Answer: Fireman and kindergarten teacher


In conclusion, these 100+ "Friends" quiz questions and answers provide a comprehensive test of your knowledge about the beloved TV show. Whether you're organising a "Friends" trivia night with friends or simply want to reminisce about the iconic moments and characters from the series, these questions cover everything from character details and plot twists to behind-the-scenes facts. "Friends" has left an indelible mark on pop culture, and these questions are a fun way to celebrate the show's enduring appeal. So, gather your fellow fans and enjoy challenging each other's knowledge of this classic sitcom, and remember that "Friends" will always be there for you.


If you're looking for printable versions of quizzes like this, check out our Etsy Store: https://www.etsy.com/uk/shop/BucketRaceGames?ref=seller-platform-mcnav&section_id=44097490

23 views0 comments

Recent Posts

See All

New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page