top of page

10 Funny Quiz Questions to Spice up Your Next Pub Quiz

Updated: May 10, 2023

Pub quizzes are a great way to bring people together and test their knowledge on a variety of subjects. At BucketRace we aim to deliver value by adding a quirky twist to already well established mediums that encourage life to be more playful. That's why we've put together a list of 10 funny quiz questions that are sure to spice up your next pub quiz.

Virtual Pub Quiz
Virtual Pub Quiz

1. What is the only word in the English language that has three consecutive double letters?

- Answer: Bookkeeper.


2. What was the first toy to be advertised on television?

- Answer: Mr. Potato Head.


3. What is the only planet in our solar system that rotates clockwise?

- Answer: Venus.


4. What animal can breathes through its anus?

- Answer: A turtle.


5. What is the only country in the world with a non-rectangular flag?

- Answer: Nepal.


6. What was the first company to reach a market capitalisation of $1 trillion?

- Answer: Apple.


7. Which country has the most time zones?

- Answer: Russia (with 11 time zones).


8. What is the only continent on Earth with no active volcanoes?

- Answer: Australia.


9. What is the only planet in our solar system that is not named after a mythological figure?

- Answer: Earth.


10. What is the world's largest living organism?

- Answer: A fungus known as the "humongous fungus", (which covers a space over 2,200 acres in Oregon).


These funny quiz questions are not only great for adding a bit of flavour to your more typical quiz night, but they're also a great way to test the unlit corners of people's general knowledge.


If you're planning on hosting a pub quiz soon, be sure to incorporate some of these funny quiz questions into your quiz. Your participants will love them, and they'll likely make your pub quiz more memorable and make it stand out from the competition.


Want to be notified when we post new quizzes? Sign-up to our community here: https://www.bucketrace.com/sign-up


If you're looking for printable pub quiz picture rounds for just £1! Check out our Etsy Store: https://www.etsy.com/uk/shop/BucketRaceGames


If you're looking for some entertainment now, why not challenge yourself to some of our free quizzes here: https://www.bucketrace.com/blog/categories/quizzes


Finally, if you're looking for a professionally organised virtual pub quiz experiences, consider checking out our private and public Virtual Pub quizzes. Our quizzes are packed with fun questions and games, which you can play from the comfort of your own sofa! And we offer a variety of themes to choose from. So why not gather your friends and family and join in on the fun?: https://www.bucketrace.com/game-catalogue/the-fat-big-quiz-of





80 views0 comments

Kommentare


New Weekly Quiz Questions?

Stay up to date by becoming a FREE website member. We typically write 2 new sets of quiz questions a week. Signing up just means we can keep you up-to-date via email. :)

Anchor 1
bottom of page